SUP-Yoga – Yoga på vatten

SUP-yoga i Sibbarp, Malmö

Boka en yogaupplevelse med möhippan, svensexan, vännerna eller företaget som ni sent kommer glömma! Vi kan ta emot grupper om max 12 personer till ett fast pris på 4995kr/grupp för ca 2 timmar. Vad väntar du på? Skicka ett mail till anna@moanamalmo.se, föreslå gärna ett par olika datum som passar er så tar vi hand om er!*

SUP-yoga är en fantastisk upplevelse och en träningsform som utmanar både din balans, styrka och stabilitet. Lektionerna anpassas efter väder och vind, och självklart även efter deltagarna så att alla kan vara med! Våtdräkt ingår vid behov.

IMG_6876

NYHET! SUP-DAG MED PADDLING OCH YOGA

BOKA HÄR!

Följ med på en uppfriskande och återhämtande förmiddag på vattnet! Du får både lära dig grunderna i ståpaddling och testa på att yoga på en SUP (stand-up paddle board)

När: Lördag 27 juni
Tid: 9-12
Plats: Sibbarp strand
Pris: 595 kr – inkl all utrustning samt fika

Dina guider under dagen Anna Hermansson (paddelinstruktör) och Nellie Rolf (yogalärare). Anna började ståpaddla 2013 och det var kärlek vid första paddeltaget. Nellie har över 10 års erfarenhet som yogalärare och har undervisat SUP-yoga sedan 2016.

BOKA HÄR!

 

*Sommaren 2020 har vi ”vanliga” SUP yogaklasser i Sibbarp, men Nellie kommer hålla ett gäng pass hos Malmö Wake Park, här kan ni boka: www.malmowakepark.se/sup-yoga