Kurser i Ståpaddling

Datum för nybörjarkurser 2019 släpps i mitten av april!

All bokning sker genom vår bokningskalender, de flesta tider släpps ca 1 månad i förväg men vid fint väder och stor efterfrågan lägger vi till fler kurstillfällen löpande!

Boka yoga i Limhamn

Vill du boka en egen kurs för minst 4 personer eller en privatlektion skickar du en förfrågan via mail till anna@moanamalmo.se. Föreslå gärna ett par olika datum och tider som passar er, så bokar vi in er när det passar bäst! För familjer med barn under 13 år rekommenderar vi egen kurs, vi kan inte ta med yngre barn på de ordinarie kurserna.

Här kan du läsa om vad som är bra att veta inför kursen

Vill du ha en grundläggande genomgång av paddlingsteknik, säkerhet och nyttiga tips på vägen av en certifierad instruktör? Följ med på en av våra nybörjarkurser så vet du att du gör rätt från början. Vi börjar med introduktion och uppvärmning på land, och spenderar större delen av tiden på vattnet.

Under fortsättningskursen går vi in djupare i ämnen som sjösäkerhet, att läsa väder och vindar, vård av utrustning och enklare livräddningstekniker. Den passar för dig som gått nybörjarkurs hos oss eller hos någon annan, eller har några timmars erfarenhet på brädan sedan innan. Rekommenderas starkt till dig som inte har så mycket vattenvana och vill köpa eller har köpt en egen SUP!

Du får inte bara en genomgång av vattensäkerhet, hur du hanterar utrustningen och paddlingsteknik, du får även en fantastisk naturupplevelse! Välj en tid som passar dig och boka genom formuläret längst ner på sidan. Läs gärna detta innan!

Här kan du läsa vår avbokningspolicy

Priser nybörjar- och fortsättningskurser: (Instruktör, paddel, fångrem och våtdräkt ingår)

* 2 timmars lektion i grupp (2-8 deltagare) varav minst 1,5 timmar på vattnet – 495kr

Vi har även grupprabatter! Läs mer i prislistan

* 2 timmars privatlektion – 1200kr

 

Boka yoga i Limhamn