Kurser i Ståpaddling

All bokning av kurser i Sibbarp sker genom vår bokningskalenderTIMECENTER.* Bokning av kurser i västra hamnen görs via MALMÖ WAKE PARKS BOKNINGSSYSTEM.

De flesta tider släpps ca 2 veckor i förväg men vid fint väder och stor efterfrågan lägger vi till fler kurstillfällen löpande.

*Lägsta ålder på deltagare är 13 år. För familjer med barn under 13 år rekommenderar vi att boka en egen privatlektion. Vill du boka en privatlektion för en eller flera personer? Maila oss och tala om gruppstorlek, ålder på eventuella barn och föreslå helst två olika datum och tider som passar er så löser vi det!

Om kursen:

Vi möts upp vid vår bil nära stranden, alla byter om och får våtdräkt (ingår i kurspriset) vid behov samt flytväst. Bräda och paddel ingår såklart i priset!

Sedan börjar med teori på land, därefter varvar vi teknikövningar på vattnet med en kort gemensam paddlingstur.

Utrustning
– Hantera brädan och paddeln på ett säkert sätt
– Vilken utrustning behövs för olika förhållanden
Vattensäkerhet
– Vett och etikett på vattnet
– Vad gör vi om någon trillar i?
– Paddlares ansvar mot båtar och badande
Paddlingsteknik och balans
– Hur vi bör stå på brädan i olika situationer
– Vi lär oss paddla ergonomiskt och energieffektivt
– Stand Up Paddling som träningsmetod

Vi utgår från parkeringen vid Sibbarps camping First Camp. Här hittar ni exakt plats för kurser i Sibbarp. Har ni bokat kurs genom oss utgår vi oftast från Sibbarp men vid hårt väder kan vi behöva flytta oss. I så fall hör vi såklart av oss i god tid! Här kan du läsa om vad som är bra att veta inför kursen, här kan du läsa vår avbokningspolicy och här hittar du en prislista.

Vi rengör all delad utrustning mellan deltagarna och tvätta använda våtdräkter dagligen. Maximala antalet deltagare på våra öppna kurser är som vanligt 8 av säkerhetsskäl, och när man paddlar SUP håller vi naturligt avstånd till varandra.

Boka yoga i Limhamn