Inför din bokning/hitta hit

Läs gärna detta innan du gör din bokning

*** OBS!!! Vi tar endast emot kort eller Swish som betalning, inga kontanter!***

Här hittar ni våra avbokningsregler

Vi träffas på parkeringen vid Sibbarps Camping (exakt plats hittar ni här) om inget annat bestämts. Du behöver själv ta med dig badkläder, handduk, vattenflaska (finns kran att fylla på vid toaletterna) och solskyddskräma. Det finns möjlighet att låsa in värdesaker men försök lämna så mycket som möjligt hemma. Om det är väldigt soligt kan det vara skönt att ha keps på sig också när vi paddlar (solglasögon rekommenderas inte då de lätt försvinner om de hamnar i vattnet). Vi har ett urval av våtdräkter och vid behov våtskor i olika storlekar, men kan inte garantera att det finns för alla. Är du väldigt lång, kort, stor eller liten? Kontakta oss i förväg så ser vi vad vi kan göra. Ombyte görs i vårt lilla krypin i containern, alternativt på toaletterna eller i det fria! Betalning görs på plats innan kursen/passet med kort eller Swish till 123 484 29 69

Bra att veta inför nybörjarkursen:

Stand Up Paddling är lätt att lära sig, och de flesta står upp på brädan inom ett par minuter. Det finns förstås en risk att ni trillar i vattnet, och på våra nybörjarkurser bär därför alla flytväst! Flytvästarna är inga räddningsvästar men de hjälper er flyta och känna er trygga på brädan och i vattnet. Vid hyra av bräda är flytväst valfritt för vuxna, men vi rekommenderar såklart att alla använder det! Alla deltagare måste vara simkunniga, och personer under 18 år måste ha målsmans godkännande samt bära flytväst även vid hyra av bräda, oavsett tidigare erfarenhet.

Konsumtion av alkohol är strikt förbjudet före och under turen, och vi förbehåller oss rätten att neka berusade personer att följa med.

Din instruktör kommer informera om vilket område vi håller oss inom när vi paddlar. Av säkerhetskäl får ingen deltagare avvika från området utan godkännande från instruktören, samtliga måste hela tiden hålla sig inom hörhåll och vara lyhörda för all information som ges före och under turen, detta är för att ni ska få en så bra upplevelse som möjligt!

Bra att veta inför SUP yoga/gruppturer

Kom i tid! Det tar en stund att förse alla med våtdräkter och utrustning, och vi vill inte att någon ska behöva stå och vänta alltför länge. Våtdräkt är inget tvång, det går bra att ha träningskläder på också, men ha i åtanke att du kan trilla i och det är tråkigt att frysa! När alla är ombytta börjar passet/turen och vi går ner till vattnet med brädorna. Se till att ha druckit ordentligt innan då vi inte kan garantera att det går ta med vatten ut på brädan.

Vädret spelar förstås roll när det kommer till utomhusaktiviteter, och platsen kan komma att ändras om vi anser att det behövs för att kunna genomföra turen eller lektionen. Ni kommer självklart att bli meddelade om detta i god tid!

Har ni några funderingar inför turen? Det kan handla om fysiska förutsättningar, allergier eller bara allmän nyfikenhet. Tveka inte att fråga, antingen via mail till anna@moanamalmo.se eller när ni är på plats!

Här kan ni läsa vår avbokningspolicy

Ha det fint så ses vi snart!

Anna

Kartlänk till platsen (Google Maps)