Kurser, turer och träningspass

(Can’t read swedish? Check this page out!)

Välkommen till SUPsäsongen 2018! Vi drar igång med kurser på helgdagar i slutet av maj, och fortsätter med 1-2 nybörjar- eller fortsättningskurser per vecka i juni, juli och augusti. Självklart går det bra att boka in sig på andra tider, är ni minst fyra personer är det bara att höra av er så ordnar vi en egen tid åt er. Läs mer om nybörjar- och fortsättningskursen samt aktuella kursdatum här!

Under juli och augusti ordnar vi även SUPyoga, skymnings- och frukostpaddling. Kika gärna in på dessa sidor för mer detaljer och priser. Hoppas vi ses på vattnet i sommar!

 

***********************************************************************

Så här gör ni för att boka:

Välj ett kursdatum och tid som passar dig/er, och läs igenom detta. Är ni en grupp om minst 3 personer som vill ha en egen kurs, eller är du själv och vill boka en privatlektion, föreslå gärna några datum och tider så ska vi se om vi kan lösa det!

Bokningar med kort varsel (inom 24 timmar) görs per telefon till 0706977348, annars tar vi bara emot bokningar via mail till anna@moanamalmo.se

***ALL BETALNING GÖRS PÅ PLATS MED KORT – INGA KONTANTER MOTTAGES***

Prislista och mer info hittar du här

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så får du information om veckans öppettider per epost och kan dessutom vinna priser varje vecka!

Hitta hit:

Karta till Containern

Vi köper all vår utrustning från Surfers Paradise i Varberg!

surfers_13_STD

&nbs