Stand Up Paddling hjärta Yoga

Stand Up Paddling hjärta Yoga

Uppdatering 2014-08-11:

Vi har börjat med SUP yoga på allvar! Mer info hittar ni här på vår hemsida, eller på instruktör Billie Svenssons facebooksida.

Både SUP och Yoga är ganska nytt för mig, och när jag insåg att det både fanns en stark koppling vad gäller balans, hållning och uthållighet blev jag lite nyfiken.

Min nyfikenhet har än så länge hållit sig på nivån att jag vid tillfälle (det bör vara så gott som vindstilla) gör ett par försök att stå på ett ben och lite annat, vilket förvisso ofta resulterar i att jag trillar i vattnet, men varje gång jag lyckas blir jag lika hänförd av vad kroppen klarar av!

Jag vill inte bara få upp intresset för SUP i Malmö, min förhoppning är att få med tillräckligt många Yogaentusiaster så vi kan dra igång något tillsammans. Allt är möjligt!

SUPYoga är väldigt stort i USA, och här finns en bra artikel som förklarar lite mer: http://standupjournal.com/sup-yoga/

Vi ses på vattnet yogis!

Under våren 2014 startas Malmös första SUPskola! Vi kommer hålla i utbildningar, företagsevents och även hyra ut brädor i Sibbarp, längs Ribersborgsstranden och i Västra hamnen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s