Kläder efter samvete

Image

 

En av de bästa sakerna med att driva eget är att jag får bestämma allt själv. Därför var valet enkelt när det var dags att beställa kläder och tygkassar till SUPskolan. 

Mera.se är ett miljödiplomerat tryckeri som både trycker med ftalat- och pvcfria färger, använder grön el och har ett finfint utbud av ekologiska bomullskläder. De verkade också vara det enda tryckeri som erbjöd provlåda (för en oansenlig summa som sedan dras av när beställning görs kunde jag få hem ett tjugotal t-shirts och några hoodies för att testa hemma lite) så det avgjorde saken!

Om ett par veckor kommer en låda t-shirts från danska Neutral, hoods från Stanley & Stella och tygkassar från Earth Positive med min fina logga på.

Tygkassarna kommer vara till salu, och en del av vinsten går till WaterAid som verkar för att så många som möjligt ska få tillgång till rent vatten.

Ha en fin helg!

Anna

 

PS. Jag har inte på något sätt blivit sponsrad av dessa företag, jag länkar till dem för att de gör något viktigt, och det borde ligga i allas intresse att bidra till en bättre miljö både genom att aktivt jobba med det, och framhäva andra som gör det. I slutändan kommer vi alla att vinna på det. DS

Under våren 2014 startas Malmös första SUPskola! Vi kommer hålla i utbildningar, företagsevents och även hyra ut brädor i Sibbarp, längs Ribersborgsstranden och i Västra hamnen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s